O vyhrožování a vyhrožování

14. 02. 2011 15:03:00
Pan Banga se rozčílil. Advokát, dodaný mu spřátelenou "romeou"za něj podal trestní oznámení na člověka, který mu nadával - a jednou mu napsal, že zná jeho ksicht a mohl by ho i s jeho synem zabít. A Policie? Policie toho člověka ani nezavřela, nemučila, ani nemusel za trest "obecně prospěšně" jezdit po práci uklízet náměstí v Novém Bydžově...

Pan Banga píše o tom, jak komusi "nějaký cizí admin" smazal pod blogovým textem diskusi, a ten kdosi ho - pana Bangu - pak pořád otravoval maily a nadával mu, až:

"... se jednoho dne v mailové schránce objevil mail, kde kraxna napsal „Co kdybych oddělal tebe i s tím tvým (kdoví jestli ) fakanem, ty uzenej zasranej kriple ? P.S. Předej to policii, zmrde. Nejlépe majoru B....i z policie Prahy 5. Já tvůj debilní ksicht znám. Zkus najít můj.“ (všechno je tady: http://banga.blog.idnes.cz/c/167073/Vyhrozuji-vam-zabitim-deti-Smula-prijdte-az-je-zabiji.html )

Ano. Mně sice nepřijde až tak divné, když někdo ve vzteku používá nevhodné výrazy a hrozby; když se cítí poškozený a bezmocný, a pak plive a křičí a nadává a vyhrožuje. Ano, pane Bango, je to od něj ošklivé - ale co byste si přál, aby se mu stalo? Měli by ho zavřít, zmlátit a vypálit mu na čelo cejch, abyste byl spokojený?

Tak mě napadlo přečíst si text pana Bangy, kterým pojednal o své návštěvě Nového Bydžova. Nečetl jsem ho, jen jakousi reakci na něj - že prý pan Banga v mrazu na náměstí nikoho neviděl, a ta znásilnění a přepadení jsou prý jen jakési klukoviny několika blbů. Tak jsem ti to tedy přečetl, třeba tohle:

"Tu a tam se stane rvačka, tu el-paso, pár ožralů vyhrožuje gádžům fyzickou likvidací... a problém je na světě. Když se celý kolotoč opakuje, je na světě strach a hysterické reakce. Málokdo si ale všimne toho, že za problémy stojí pořád jedna a ta samá skupina lidí." (všechno je tady: http://banga.blog.idnes.cz/c/173054/Starostu-Noveho-Bydzova-se-muzu-snazit-chapat-souhlasit-ale-nelze.html )

Takže, jestli Vám dobře rozumím, pane Bango, reakci lidí, kteří musí mít strach pustit děti samotné ven, kteří jsou přepadáváni a fyzicky napadáni a hrubě obtěžováni, tedy jejich reakci máte za hysterickou - když se jim nelíbí, že se nikdy nic nevyšetří, nikdo za nic nemůže a nic se prý nedá dělat, a když volají po ochraně, protože oni se nemohou bránit sami, oni musí do práce, narozdíl od té "jedné a té samé skupiny lidí", jak trefně píšete; kdežto když Vám někdo napíše ošklivý mail - a Policie ho najde a několik měsíců "propírá", to je Vám málo a voláte na nás, ostatní blogery, že chcete víc, že pro něj chcete tvrdší trest...

Za sebe Vám tedy musím říct, že .. že .. že nemám slov.

Autor: Petr Scheuer | pondělí 14.2.2011 15:03 | karma článku: 30.80 | přečteno: 1623x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 88 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 23 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.84 | Přečteno: 279 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.52 | Přečteno: 480 | Diskuse
Počet článků 32 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 863
hodný protiva

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...